Over ons

Onze gegevens

onze-gevens-alle-cadeau

Alle-cadeau.nl
Kobaltstraat 18/20 1411 AM Naarden.

ABN-AMRO
BTW Nummer
KVK nummer
Mail
Telefoon
: NL85 ABNA 0435 6140 02
: NL1676.28.367.B01
: 32102701 te Hilversum
: verkoop@alle-cadeau.nl
: 035 760 0698

Wat kunnen wij

De Cadeau shop voor gepersonaliseerde cadeaus.

Alle-Cadeau is een cadeaushop voor al u cadeaus die bedrukt moeten worden. Gepersonaliseerde cadeau met persoonlijk naam,logo, tekst of foto.

Alle cadeaus worden GRATIS verzonden

Onze visie & missie

alle-cadeau-visie

Wat willen wij bereiken.

Wij willen graag een leuk product nog leuker en persoonlijker maken, dat doen wij door jou eigen tekst foto of logo te bedrukken op uw gewilde cadeau.

Read more

onze voordelen

1.

Persoonlijk.

Wij zullen de door u gekozen producten persoonlijk maken. dat doen wij door de producten te bedrukken met de door u gekozen foto, tekst of logo!

2.

Keuze.

Bij ons heeft u veel keuze in verschillende producten zoals: T-shirts, Mokken, Paraplu's, knuffels en nog veel meer! Al deze producten bedrukken wij zelf met uw persoonlijke bedrukking

3.

Verzenden.

De door u gekozen producten zullen worden verstuurt zonder dat u verzendkosten betaalt!
Je bestelt het door jou gekozen product compleet gepersonaliseerd en wij versturen het product naar u toe compleet gratis!

4.

Reactie.

Vertel ons wat u van het product vind nadat u het gepersonaliseerd ontvangen heeft!
Schrijf een reactie naar uw wens onder het door u bestelde product.

Hoe bedrukken wij uw cadeau's

Onze gebruikte druktechnieken

  1. Wij gebruiken voor het bedrukken van verschillende producten 3 verschillende druktechnieken, deze druktechnieken zijn: Flextprint, Borduring & Sublimatie.
  2. Flextprint: een flexprint wordt uit een folie gesneden door een plotter en vervolgens met de hand losgemaakt. Daarna wordt de druk op de juiste positie van een Kleding stuk geplaatst dan wordt het met de juiste druk en temperatuur op het shirt geperst. Een flexprint wordt uitgesneden uit een folie en is door de pers 1 geheel geworden op het door uw gekozen product. Je kunt het dus keer op keer wassen zonder dat er ook maar iets verminderd aan de kwaliteit.
  3. Borduring: Borduren is het maken van versieringen met een naald en garen op textielwaren met een borduurmachine. De versieringen worden met verschillende steekstijlen aangebracht op het textiel hierdoor kunnen mooie vormen en versieringen worden aangebracht.
  4. Sublimatie: Sublimatiedruk  houdt in dat een digitaal geprinte tekst of afbeelding door middel van een hittepers in de vezel wordt gedrukt. De vezels worden met een temperatuur van minimaal 150 graden geperst in het product. Het bijzondere hiervan is dat het materiaal bij een bepaalde temperatuur gaan openstaan waarbij de inkt onder invloed van diezelfde temperatuur intrekt in de product. Bij het afkoelen sluit de vezel zich weer waardoor de inkt is opgesloten in het shirt of materiaal. De opdruk is dus op geen enkele manier meer te verwijderen. Deze druktechniek is alleen uitvoerbaar op witte polyester ondergrond o.a. speciaal vervaardigde mokken, t-shirts, onderzetters, fotolijsten etc.
Read more

Speciale informatie

Wat wij aanbieden

Wij bieden leuke producten aan die je in het dagelijks leven gebruikt zoals mokken en T-shirts tot zelfs honden frisbee's al deze producten bedrukken wij zelf in ons kantoor.

De bedrukking van de producten kiest u! Wij zorgen dat uw originele foto, logo of unieke tekst op het product komt en laten deze dan bij u thuis afleveren compleet gratis!

Read more